Seča
drveća

Samo nas pozovite, obavićemo ceo posao.

Bezbedan transport
drveća

Da, vodimo računa!

Precizno rezanje
i obrada

Sve do dasaka ili kundaka!

Brza isporuka
proizvoda

Da li ste spremni za preuzimanje?

WALNUT MTI

Walnut MTI

Specijalizovani smo za seču i obradu stabala oraha, bukve i hrasta. Od stabala izrađujemo visokokvalitetne drvene ploče od punog drveta. Čvrsta građa premium klase koju proizvodimo trajnija je i zahteva manje održavanja jer je drvena površina dovoljno tvrda.

Imamo saradnju sa velikim brojem poslovnih partnera u industriji koja se bavi veleprodajom drveta. Aktivni smo u zemljama Balkana, Italiji, Švajcarskoj, Austriji i Nemačkoj. Walnut MTI polaže veliku odgovornost u očuvanju životne sredinu i primenu visokih standarda drvne industrije. Naš proizvodni proces je siguran, efikasan i ekološki prihvatljiv.

Profil preduzeća

Mi napredujemo i pravimo bolje proizvode

Sa dugogodišnjim iskustvom, Walnut MTI opslužuju širok spektar industrija, od proizvođača nameštaja do preduzeća za proizvodnju oružja čiji proizvodi zavise od isporuke visokokvalitetnih drvenih elemenata.

2014

osnovano

5

stalno zaposlenih

14,1M

godišnji posl. prihodi (RSD)

O nama

Walnut MTI - tree cutting and processing

Visina nije bitna...

Drveća su predivna i trebamo ih čuvati. Međutim, ukoliko na vašem imanju imate drvo koje je previše poraslo ili vam smeta najbolje je da se ukloni. Ukoliko želite da ga prodate brzo i po najboljoj ceni, na pravom ste mestu! Nije bitno koliko je stablo visoko, pobrinućemo se ga bezbedno isečemo i spustimo na zemlju. Panj i sav otpad c´e biti uklonjeni tako da sve izgleda kao da drvo nikada nije ni bilo tamo. Ako planirate uklanjanje stabla, unapred pripremite svoj posed kako bi sve moglo da se završi brzo i sigurno.

Walnut MTI - tree cutting and processing

Iskustvo je važno

Mi smo stručnjaci za uklanjanje drvec´a, sečenje i obradu drveta. Imamo više od pet godina iskustva u radu. Uvek i na svakom mestu nastojimo da objasnimo ljudima da nakon uklanjanja starog drveća uvek, ako je to moguće, treba posaditi nova stabla. Pre nego se odlučite da uklonite neželjeno stablo uvek prvo razmislite da li se ono ipak može sačuvati!

Walnut MTI

Prerada drveta je naša osnovna delatnost, a zaposleni su ključni faktor našeg uspeha. Promovišemo svest o kvalitetu, a naše usluge i proizvodi uvek moraju da odgovaraju standardima povezanim sa imenom Walnut MTI.

Mi smo pouzdan partner

Walnut MTI je osnovan na temeljima integriteta, međusobnog poštovanja, pravičnosti i poverenja.

Mi smo inovativni

Da bismo osigurali da se naša proizvodnja odvija po najvišim standardima kvaliteta, neprestano ulažemo u modernizaciju naših proizvodnih pogona.

Walnut MTI - tree cutting and processing

Obrada drveta

Vršimo uklanjanje stabala drveća, transport i preciznu seču kvalitetnom opremom. Naše drvene daske proizvedene su od najkvalitetnijeg drveta i upotrebom naprednih mašina kako bi bile u skladu sa međunarodnim standardima kvaliteta. Složeni proces obrade drveta počinje rezanjem drveta i tesanjem ivica. Pomoću specijalnih trimera formiraju se komadi traženih dimenzija. Proces sušenja je takođe deo proizvodnog procesa jer se time vrši prirodno isparavanje vlage.

Walnut MTI - tree cutting and processing

Garancija kvaliteta

Sistemskim procesima kontrole kvaliteta pratimo proces proizvodnje i utvrđujemo da li ispunjavaju standarde kvaliteta. Naše preduzeće svojim klijentima isporučuje naručene proizvode na vreme i u okviru predviđenog budžeta na njihovo veliko zadovoljstvo. Ovo se odnosi i na našu komunikaciju sa klijentima kao i na sve novčane transakcije. Poslujemo sa velikim brojem preduzeća iz oblasti izrade nameštaja i sektora naoružanja. Zbog toga brinemo da drvene daske koje proizvedemo budu proverene sa različitim parametrima pod nadzorom naših kontrolora kvaliteta.

Walnut MTI - tree cutting and processing

Stalan napredak

U preduzeću Walnut MTI poštujemo najviše bezbednosne standarde uz stalnu internu i spoljnu kontrolu. Takođe, podstičemo sve stalno i privremeno zaposlene radnike da u procesu proizvodnje poštuju najviše ekološke standarde i zahteve zaštite životne sredine. Nastojimo da poboljšamo svoje profesionalno znanje i kompetentnost kontinuiranim obrazovanjem i učenjem. Svake godine učestvujemo na stručnim seminarima i sajmovima u drvne industrije koji se održavaju širom Evrope.